Početak edukacije iz Gestalt psihoterapije i savjetovanja u Zagrebu 2019 – prema programu IGW (Institut für Integrative Gestalttherapie Würzburg)

Poštovana kolegice, poštovani kolega,

obzirom na interes obavještavamo Vas da pripremamo početak nove edukacijske grupe iz Gestalt psihoterapije i savjetovanja u Zagrebu.Voditelji edukacije su Ana Čović, Prof. Psihologije, klinička psihologinja, Gestalt psihoterapeutkinja i supervizorica i Mr.sc. Velimir Dugandžić, Prof. Socijalni pedagog, Gestalt psihoterapeut i supervizor.

Ukoliko ste zainteresirani za upoznavanje ovog psihoterapijskog pristupa pozivamo Vas na iskustvene radionice koje su uvod u edukaciju.

Inicijalna iskustvena radionica održati će se u Zagrebu: 

  • Prva iskustvena radionica 19 i 20. siječnja 2019. (subota od 9-19 sati, nedjelja od 9-14)
  • Druga iskustvena radionica – izborna radionica 9. i 10. ožujak 2019. (subota od 9-19 sati, nedjelja od 9-14)

Oformljena grupa  počinje s radom u svibnju 2019 godine.

Prisustvovanje na obje iskustvene se priznaje kao prva radionica na prvoj godini za one koji će biti primljeni u edukaciju.

O točnoj adresi održavanja iskustvenih radionica informirati ćemo Vas nakon prijave.

Cijena iskustvenih i izborne radionice iznosi 700,00 kn + PDV po polazniku po radionici.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na iskustvenim radionicama, molimo Vas prijavite se najkasnije do 15.1.2019. na e-mail duganv@gmail.com ili ana.covic@zg.t-com.hr  ili fax  01/4922 307 (prijavni list je u privitku). 

Za dodatne informacije možete se obratiti e-mailom Velimiru Dugandžiću na e-mail duganv@gmail.com  ili Ani Čović na e-mail ana.covic@zg.t-com.hr kao organizatorima i voditeljima edukacije.

U nastavku se nalazi letak sa svim detaljima o edukaciji:

Pozivni 28112018- ZAGREB 2019 AIV CIGWZG 2

Prijavni list Gestalt edukacija Zagreb 2019